Egen Hemsida blogg

RSS

Egen Hemsida Gratis

1 aug 2018

 

Egen Hemsida Gratis är inte bara N.nu Hemsida, eller rättare sagt sedan N.nu slutade med gratis hemsida i generell mening så vänds blickarna åt andra håll även om det fortfarande går att få en egen hemsida gratis hos n.nu genom att rekomendera andra.

Egen Hemsida hos några svenska leverantörer finns det också, en av de mest kända Hemsida 24 (uppdaterat då de slutat med gratis hemsida) slutade i dagarna med att ha just hemsida gratis för att i stället koncentrera sig mer på sina företagskunder, här kan du dock se lite om att Skapa Hemsida hos dem. Andra ställen där man lätt snabbt och enkelt kan ordna en Egen Gratis Hemsida om det nu är en enklare blogg man menar med egen hemsida är Tumblr, Egen Hemsida.

 

 

 

Egen Hemsida hos N.nu

4 apr 2016

Varje hemsida har sina för och nackdelar i sitt grundutförande, men en del hemsidor har fler fördelar som flera kan dela och ha glädje av.

 

En Egen Hemsida hos N.nu  placerar sig förvånasvärt ofta högt i sökresultatet hos flera sökmotorer som Google, Yahoo eller Bing. Och anledningen till detta är ändå ganska enkel - Hela N.nu portalen av hemsidor är från grunden kontruerad av en expert på sökmotoroptimering SEO, Jim Westergren som själv var svindlande nära att vinna hela världsmästerskapen för sökmotoroptimerare, men blev slagen under de sista minuterna och slutate på andra plats i WM.

Detta är naturligtvis egenskaper som gjort att en Hemsidan blivit populär, på gott och på ont för en hel del som bara vill synas och syssla med tveksamma sakar väljer ofta en egen hemsida hos n.nu för att till exempel sälja viagra eller något annat i den stilen.

 

Men det är ändå den vanliga användaren som syns och syns bra hos n.nu. Många vanliga människor har sina egna privata och personliga intresse hemsidor i n.nu portalen, just för att sidan syns så bra och man lär sig att man faktiskt får mer stöd när man lägger ned mer seriös tid och kraft på sidan - vilket gör att stödsidorna som finns mer eller mindre automatiskt hos n.nu slipper arbeta hårt för att lyfta fram en dålig och ofärdig hemsida men får desto mer stöd när det finns en rimlig anledning till det, vilket är några av faktorerna till det säkra och stabila resultatet när det gäller hur n.nu hemsidor placerar sig i sökresultatet hos Google.

 

 

ADHD Symptom

ADHD Center skriver om ADHD medicin som Concerta och Ritalin och brukar ligga mellan 2 till trea på just Concerta

 

Narkolepsi är en sida om Narkolepsi orsaker som ligger först på Narkolepsi Kataplexi

 

 

N.nu Hemsida är en helt privat hemsida och ligger väldigt bra som en privat hemsida på sökordet hemsida. plats 11 till 30 i ett området där konkurensen verkligen är stenhård.

 

Logga In Nu

N.nu Logga in är min egen hemsida som började som ett test men nu ligger bra till på sökordet logga in nu. Hos Logga in kan du självklart logga in på din N.nu Hemsida men också välja en logga för att lägga på ditt egna skrivbort - för när du sedan klickar på loggan så kan du logga in.

 

Sist men inte minst

ADD är faktiskt först på just ADD med sin vackra adress add.n.nu

bra va

 

N.nu Hemsida rabatt

28 dec 2013

Skaffa en egen Hemsida hos N.nu!

Just nu är det rabatt på N.nu Hemsida, vilket flera skrivet om från Hemsida för företag till N.nu Hemsida själva men även Gratis Hemsida har skrivit om rabatten på N.nu Hemsida. Så varför inte passa på att teckna en egen hemsida själv? Eller ge bort en i nyårspresent till någon som länge och väl lovat att starta en egen hemsida av den ena eller andra anledningen?

Nu är det dock bara några få dagar kvar av rabatten så den som verkligen vill ha en kvalitativ hemsida till ett lågt pris får snabba sig på. Ordinarie pris är 690, nu 490 kronor. Så den kloke och sparsamme passar på. N.nu Hemsida är kända för att vara bland de snabbaste hemsidsorna att ladda men framför allt för sin höga synlighet i sökresultaten. Att N.nu älskas av experter på Sökmotoroptimering SEO kan enkelt förklaras med att hela N.nu Hemsida är byggt av en expert på just SEO Sökmotoroptimering som byggt portalen med just detta i åtanke.

 Hemsida Gratis

Puppet on a string

 

Kör igång en egen n.nu Hemsida och känn musiken

 

Klicka Här för att boka En Egen N.nu Hemsida

 

Egen Hemsida Sökmotoroptimering SEO

8 dec 2013

 

N.nu Hemsida erbjuder nu 200 kronor rabatt på ett års premium för den egna hemsidan enligt N.nu Hemsida. De skriver:

N.nu Hemsida till rabatterat pris

Du kan nu teckna en N.nu Hemsida för bara 490 kronor ett år i stället för det normala priset 690, du sparar alltså 200 kronor på en hemsida, den som har fler tar givetvis tillfället i akt att spara än mer.

 

 

Klicka på bilden och registrera din hemsida nu till det rabbaterade priset.

Erbjudandet gäller till den 31 december 2013 och vid betalning med Payson internetbanken. Väljer du att i stället betala via en så kallad betalprenumeration med kreditkort eller Paypal så får du 30% rabatt på köpesumman i stället. Du kan dock starta upp nu med en gång utan att betala något alls bara klicka på bilden ovanför och registrera hemsidan.

 

Sökmotoroptimering Egen Hemsida

Just Sökmotoroptimering SEO är kanske det som gjort N.nu Hemsida mest känd och berömd världen över, men också gjort portalen till Sveriges största leverantör av hemsida. Men en del kanske underar hur andra sidor klarar sig i konkurensen på ett av det svåraste begreppen Sökmotoroptimering och sökmotoroptimerare kan ägna sig åt vilket torde kunna vara att just ranka på fraser som "Sökmotoroptimering" "SEO" eller "Google" för här finns det så att säga mer än rejäl konkurens.  Helt ovetenskapligt kan du ju ta och titta dig runt till andra konkurerande verksamheter Hemsida24 har just slutat med Gratis Hemsida så deras Egen Hemsida han göras medan det var gratis hur bra står den sig med sökmotoroptimeringen tycker du?

Sökmotoroptimering på en egen hemsida är viktigt så kanske Sökmotoroptimering på Yolasite och Sökmotoroptimering hos det stora Weebly slår Sökmotoroptimering hos tumblr men ingen av dem slår väl SEO Homepage Website här hos N.nu Hemsida på begreppet SEO Homepage... Tja, det är bara några enkla reflektioner och här göres verkligen inga anspråk på egen Sökmotoroptimering eller vetenskaplighet.  I dag känner jag mig lite mer åt Egen Hemsida hos Jimdo till, inte för att den är bra, utan snarare för att den är en Egen hemsida som var  gratis i grunden när det begav sig och fortfarande är det.

 

Ibland tycker jag enkelheten slår det mesta, precis som Logga in Nu's nya Logga som man bara klickar på och loggar in.

Logga in med sin nya Logga - Klicka på deras Logga och Logga in

Försvinnande enkelt

 

 

N.nu Hemsida Nu - Ja en hel Egen Hemsida N.Nu

9 okt 2013

Nu är det dags

För en egen hemsida!

 

N.nu startades av en expert på SEO dvs Sökmotoroptimering. Faktiskt är att Egenhemsida.n.nu också startades av samma expert, åtminstonde om man får tro de tidigaste orden som var skrivna här på Egen Hemsida N.nu. Nu får du läsa resten av artikeln

 

Egen Hemsida

 

I bakgrunden skymtas diverse N.nu Hemsida attiraljer med reklam för just N.nu Hemsida & Egen Hemsida N.nu.

 

Svenskt Kosttillskott

Ett tydligt exempel på N.nu kraft när det gäller SEO är hur en nästan ny sida om Svenskt Kosttillskott snabbt steg till andra plats på ett väldigt hårt område, då de flesta som säljer kosttillskott har just termen Svenskt kosttillskott tydligt i sina nyckelord pga av att så många människor söker på just Svenskt kosttillskott, det roligaste med den nya sidan var att den ifrågasatte om det verkligen finns en realistisk grund att tro på att det existerar något "Svenskt kosttillskott".

Så visst finns det goda grunder att ifrågasätta om det verkligen är Hälsokost med kosttillskott. Och vad skulle den i så fall bestå av ... Både Hälsobutik och Hälsokostbutik ställer sig tveksamma till att Craze med en metamfetaminliknande ämne verklige ska kallas kosttillskott eller hälsokost och visst är det inte svårt att förstå det.

Egen Hemsida N.nu de första sidorna

25 sep 2013

Den första versionen av Egenhemsida.n.nu har vi tittat lite på. Den förefaller ha startats av Jim Westergren som också startade N.nu. I varje fall går det att utläsa av den tidiga texten här på Egen Hemsida N.nu

 

Bild 1 av Egen Hemsida N.nu

Den tidens argument för N.nu verkar med lite facit i handen inte ha varit helt felaktiga, då det lilla N.nu snabbt växte till att bli Sveriges mesta leverantör av hemsidor.

Vi måste i försiktig blyghet även råka påpeka att tidena måhända kanske förändras något.

 

Tror att det var från Hemsida.N.nu eller GratisHemsida.N.nu i dagarna. Så visst hänger den gamla gubben med fortfarande och lite expriment med designen kan vi nog tillåta oss.

 

Skapa Hemsida

Företag Hemsida

Egen Hemsida

 

Välkommen

Välkommen till egenhemsida.n.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)